Sommer camp 2022

Sommer camp 2022

I onsdag afholdt vi sommer camp sammen med Posten -og Skanderborg-Stilling Skytteforening. Fra Hinnerups side havde vi 5 børn og unge deltager med, som hyggede sig hele dagen på kryds og tværs med de andre deltager.

Vi kan vist roligt kalde det en stor succes, allerede fra morgenstunden var der smil og grin at se på læberne – og det forsatte hele dagen. Det var en kæmpe fornøjelse at se børne hygge sig, og tage så pænt imod et program som bestod af en masse anderledes skydning.

Dagens skyde-program stod blandt andet på skyttedart, ludo, tennisskydning, kryds & bolle og biathlon med IR-våben. Her var især IR-våbnene var en kæmpe succes, som 10 ud af 11 syntes var det fedeste på campen.

En stor tak skal det lyde til vores camp sponsor Århus Skytteudstyr, og til DGI for lån af udstyr og redskaber.

Vi har samlet lidt billeder fra dagen i et fotoalbum på følgende link: https://photos.app.goo.gl/sr3Av6ogU1RYj5Cd9

Det endelige resultat fra dagens ”pause” konkurrencer kan ligeledes ses inde i fotoalbummet – Hinnerup løb med 5 ud af 6 sejre, stærkt kæmpet!

Lukket for kommentarer.